Olipa ihana herätä kun paistoi aurinko! En yleensä lähde Jaden kanssa aamuisin pitkälle lenkille, vaan vasta iltapäivällä ennen ruokaa. Mutta tänään tein poikkeuksen ja lähdettiinkin heti aamupalan jälkeen metsään.

Tässä kuva tältä viikolta kun oltii lenkillä. Tänään en ottanut kameraa mukaan, kun taskuissa oli muutenkin liikaa tavaraa.

1333605.jpg

Jade oli kiltisti koko lenkin ajan. Joskus kun tuohon pikkuseen menee hermot kun ei tottele ollenkaan eikä tule lähelle kun pitäisi laittaa hihnaan kiinni. Onneksi ne päivät on aika harvassa. Harjoiteltiin vähän rinnalla kävelyä, näyttelyitä varten. Ihan hyvin onnistu, mitä nyt Jade muutaman kerran kävi pomppimaan nakkia kohti ja joskus hyppäs mun eteen istumaan. Muttä tää olikin ensimmäinen kerta kun tuota kokeilin, joten ei voi edes odottaa että kaikki menisi nappiin. :)

Jade sai taas hurjasti kehuja vastaantulijoilta, on kuulemma tosi kaunis koira. Mutta onhan se. Jade on ihan älyttömän söpö!

Eilen neidiltä lähti iso kasa hampaita, jopa 3 ! Nyt on sitten molemmat alakulmahampaat lähteny. Kovaa vauhtia kasvaa uudet tilalle.
Mittasin myös Jaden eilen, tässä tulokset:
Pituus: n. 52 cm
Paino: n. 18 kg.

Hoikka tyttö on. Toisaalta ihan kiva ettei oo ongelmaa painon kanssa kun Jade tuntuu itse säätelevän sitä. Eli joskus maistuu ruoka ja joskus ei maistu. Tänäänkin aamulla vaan vähän maisteli. Annan siis vielä 3 ruokaa päivässä, mutta kohta kyllä siirrytään kahteen.