Hihh, tänään oli taas kiva päivä sekä Jadella että minulla!! =)

Tanja
pyysi meitä mukaan katsomaan möllikisoja pyhtään maneesille. Kyseessä siis agilityn möllikisat. Viime kerralla en päässyt mukaan, mutta nyt viimein päästii Jaden kanssa näkemään vähän maailmaa. Koiria oli paikalla ihan kiitettävästi ja kuten vähän ajattelinkin niin Jade sekos ihan täysin. Jokapuolelta kuului haukkumista eikä tää tienny minne olis menny. Oli kyllä koirassa pitelemistä kun Jade yritti jokaisen koiran perään juosta. Ja sitten Jade käy vielä rähjäämään siellä kaikille. huoh.

Hyvä kyllä tehdä tuollaisia reissuja Jaden kanssa paikkoihin, missä on koiria, mutta joiden kanssa ei mennä leikkimään. Kyllä Jadekin kisojen loppuvaiheessa malttoi mennä makuulle kun tajusi ettei se hihna siitä löysty.

Kisaamassa oli myös yksi valkkari. Se oli kyllä todella iso. Kun ite oon nähny livenä tosi vähän noita, oikeastaan vaan Napsun ja Jaden äitin. Jadesta tuskin tulee niin isoa kun sen äitikin oli aika pieni eikä Jade nyttekää mikään iso ole, vaikka se isolta näyttääkin. Mutta siihen kisoissa olevaan valkkariin verrattuna Jade on ihan pikkunen vielä.

Kuvia kyllä napsin, mutta Jade ei ollut tämän päivän malli vaan Rudi, joten Tanja voi niitä kuvia laitella jos haluaa.