JJJEA. Jadelta on lähtenyt nyt luultavasti kaikki maitohampaat pois!! :) Eilen niitä putoili vähän väliä, koko ajan sai juosta hampaita keräilemässä. hehe. Ja nyt on kyllä pikkusen suu ihan tyhjä, ei voi mitää kovaa antaa syötäväksi kun ei oo hampaita millä syödä. On kyllä tosi orvon näköinen kalusto suussa. Onneksi kulmahampaatkin tippuivat helposti ettei tarvinnut turvautua lekuriin. Kaikki meni siis aivan loistavasti.

Viime yön Jade oli ensimmäistä kertaa ikinä vapaana asunnossa. Se on AINA ennen laitettu häkkiin nukkumaan kun on ollut vaarana että joutuu aamulla keräilee kakkakasoja täältä. Nätisti se kyllä nukkui makuuhuoneen oven takana. Mutta yllättävän paljo pyöri ja vaihtoi paikkaa. Itsekään en saanut unta siinä metelissä kun Jade aina rojahtaa lattialle.:D Jouduin vielä laittamaan oven auki että saan hengitettyä huoneessa kun avokki oli syönyt jotain todella valkosipulista ruokaa.... Tiedätte varmaan sen hajun sitten..

Tänään Jade on ollut ihmeen apaattinen. Se on vain nukkunut ja nukkunut. Ei edes leikit kiinnosta. Lenkille kyllä lähtee ihan mielellään mutta ei se sielläkään käy juoksentelemaan. Kävelee ja haistelee paikkoja siinä mun vierellä ja kun tullaan kotiin niin heti nukkumaan. Todella outoa. No huomenna on uusi päivä ja uudet kujeet, josko neiti sitten taas jaksaisi. Onhan se tietty ihan hyvä välillä levätä, mutta että noin paljon..

Huomenna olisi koirakoulu MUTTA olen aamuvuorossa ja en pääse sinne. En siis ole vielä kertaakaan käynyt siellä kun aina on jotain menoa tai sitten Jade on kipeä.