Hiphei, tänään päästii vihdoin leikkimään. Kun ollaan nyt paljon oltu joka puolella, missä ei voi leikkiä koirien kanssa, niin tänään sitten kutsuttiin Moona-koira kylään.

Menin ensin käymään vanhempien luona. Jade juos vaa koko ajan ympäri taloa inisten. Se ei oikein osaa rauhoittua siellä, koko ajan pitää olla menossa, vaikka muut istuisivat vaan paikallaan. Otin vielä lelunkin mukaan, jos vaikka Jade makoilis ja järsis sitä palloa, mutta ei paljon lelut kiinnostanu.

Kutsuinkin sitten Jaden kaverin, Moonan, kyläilemään, kun he siinä lähistöllä asuvat. Mentii sitten  vanhempien pellolle leikkimään. Siellä on tilaa juosta eikä tarvitse pelätä, että joku tulis häiritsemään. Tytöt jakso painia tunnin verran, tai ois jaksanu varmasti enemmänkin, mutta me vanhemmat ja kaksijalkaiset väsyttiin ja palelluttiin. Kyllä tolla jadella on mahottomasti tuota energiaa, se ei väsy millään, vaikka juoksee koko ajan.

Ihan kiva oli tällä kertaa olla leikkimässä kun ei tarvinnut koiraa pestä. Oli sen verran paljon lunta satanut yöllä maahan, että koirat vain vähän kastuivat.

Ja ne kuvat? No arvatkaa vaan kuka unohti JÄLLEEN sen kameran kotiin..