Nyt ei olekaan pitkään aikaan tapahtunut mitään jännää meidän elämässä. Viikonloppuna ei käynyt kukaan koirakaveri kylässä eikä kyllä Jadekaan kenenkään luona.

Sunnuntaina lähdin käymään vanhemmilla ja otin Jaden mukaan. Käytii sitten siellä pihapiirissä heittämässä mukava lenkki. Siellä kun on paljon tilaa juosta vapaana pelloilla ja teillä. Ei tarvi pelätä että kukaan tulee vastaa, tai jos tulee niin mummi/ukki tai joku serkuista.

Tänään harjoiteltiin hieman kontaktin pitoa. Oli aivan mahtavan upea kevätsää ja todella lämmin, joten vietin melkein koko päivän pihalla. Ensin metsässä, sitten tultii syömään ja sitten hihnalenkille. Kovasti toivoin että olisi tullut paljon ihmisiä vastaan niin oltais harjoiteltu sitä ohi menemistä, mutta ei tullut kuin muutama pyöräilijä ja kaksi koiraa! :( Saatii siis kulkea todella rauhassa koko matka. Pitäis olla varmaan kokonainen nakki kädessä että Jade innostuis enemmän siitä ku ihmisistä. Mutta ihan hyvin se meni kuitenkin. Ja kontakti varsinkin silloin kun ei ollut häiriöitä. Tosi nätisti seuras vierellä!

Vaihdettiin taas Jaden ruokamerkkiä. Nyt syötetään Eagle Packkiä. Ennen oli Nutro (ja sitä ennen Hill's) mutta Jade on käynyt rapsuttamaan kylkiä ja kaulaa niin ajattelin että sillä on allergiaa, ehkä vehnäallergiaa kun Nutrossa on vehnää. VOIHAN se toki olla jotain muutakin, mutta eikös se vehnä oo aika yleinen.. Eaglessa nyt on kuitenkin kaikki eri aineet ku Nutrossa, joten toivotaan että rapsuttaminen vähenee.

Tässä kiva kuva Jadesta vielä.

1364611.jpg