Tänään oltiin ensimmäisessä näyttelyssä Jaden kanssa. Oli sekä Jadelle että minulle ensimmäinen kerta kehässä. Kyseessä oli siis KKS:n järjestämä Match Show. Mukana oli myös Tanja & Rudi (joka ei tosin kehään asti mennyt) ja sitten Sanna ja Teri.

Koiria oli ihan älyttömän paljon - jokaisessa luokassa. Jade ei osannu kyllä yhtään käyttäytyä, koko ajan oli syöksymässä koirien luokse. Mut eipä se olekaan tottunu tommosiin tilaisuuksiin, missä ei leikitä muiden kanssa. :)

Kehässä Jade seiso ihan nätisti, oli silti aika levoton kun ihmisiä paljon joka puolella. Mut sittenku tuomari tuli kattelee Jadea, niin tää kävi pyörimää eikä antan kattoo hampait ollenkaa.. Ja sitte ku ois pitän lähtä kehää ympäri menemään niin Jade rupes vetää ihan hulluna sen toisen koiran perässä. Eli eipä siitä mitään tullut sitten. Ja saatiin siis sininen nauha, eikä päästy sieltäkään parhaimpien joukkoon. YLLÄRI.:D Jade on vielä tommonen pikkutyttö. Mutta emmä tosissaan tonne lähtenytkään vaan ihan harjoitusmielessä.Hyvä kokemus kaikinpuolin. Ja varmasti Jadekin oppii keskittymään minuun kun käydään enemmän siellä koirakoulussa :)

Kamera oli kyllä matkassa mukana, mutta enpä kerennyt sitä käsiini ottaa kun oli kaikkea muuta hässäkkää koko ajan siinä.