Tänään ei ole saatu nauttia kauniista auringonpaisteesta, mutta lämpimästä ilmasta kuitenkin :)

Kierrettiinkin sama lenkki kuin eilen. Ensin hihnassa ja takaisin päin vapaana metsässä. Aika hiljasta oli joka puolella, muutama kävelijä tuli vastaan tiellä. Ihmettelen kyllä kovasti mikä ihmisiä riivaa, tai pikemminkin yli keski-ikäsiä. Jos mä tulen KOIRAN kanssa vastaan niin ne ei tunnu väistävän millään, mennään aina ohi niin, että takin hihat hankaa. Ja koska mä pidän koiraa vasemmalla puolella, niin en välttämättä halua mennä niin, että itse kävelen reunassa ja koira sitten tiellä ja siellä ihmisten puolelle. Eikös se nyt oo sanomattakin selvää että niillä ihmisillä on turvallisempaa jos niiden välissä on vielä yksi ihminen ennen sitä koiraa. Ei sillä että Jade mitään pahaa tekisi, mutta yleisesti. Ei vaan tajua..

Jade teki tänään kyllä semmosen tempun, että voin olla pitkään siitä ylpeä! Toivottavasti ei jää ainoaksi kerraksi tämä. Me oltiin siis metsäpolulla, siellä harvemmin ketään on, niin voi ihan hyvin pitää koiraa vapaana. No sitten yhdelle aukiolle meidän taakse tuleekin skootteri & kaksi tyttöä. Jade tietysti huomaa tämän ja juoksee vähän lähemmäs, ei kuitenkaan niiden luo. Mä sitten huutelen Jadea takaisin, ettei vaan lähtis taas suin päin juoksemaan niiden luo. Ja yllätykseksi, Jade juos takaisin mun luokse :O Se oli niin ihmeellinen tilanne, yleensä se menee AINA muiden luokse. Harmi ettei ollut yhtään namia mukana niin ois kyllä saanu ison palkkion tuosta käytöksestä. Mahtavaa.

Matkalla kotiin törmättiin vielä avomiehen siskoon ja Pekuun. Ne oli just tullu lenkiltä ja ootteli kyytiä siinä. Kerettiin käydä vähän haistelemassa kun niiden kyyti jo tulikin.

Tässä kuva, jonka nappasin eilen.
1454490.jpg