Eilen oli Jadella taas varsin aktiivinen päivä. Aamulla kun me isommat ja vanhemmat lähdettiin kauppaan, vietiin Jade mummolaan leikkimään Mussen kanssa. Kivempihan sen on siellä kun yksin kotona. Mukavasti oli turkin väri vaihtunut oranssiksi kun Jade pois haettiin. Missä lie hiekassa taas pyörinyt..

Illemmalla lähdin Jaden kanssa toiseen mummolaan. Nyt Jadekin osas olla hieman rauhallisemmin, ei koko ajan vilistäny ympäri kämppää. Mentii vielä moikkaamaan Moonaa läheiseen koirapuistoon. Siellä olikin joku iso, komea, sekarotuinen uros, Aka(a?). Jäi Moona nyt vähän vähemmälle huomiolle kun Jade sai juoksukaverin. Kovast nää vetikin sitä puistoa ympäri. Jossain vaiheessa eksyivät puiston toiseen laitaan, josta löytyikin ahhh niin ihana mutapaikka. Ei ollutkaan puisto aivan kuiva. No senhän taas tietää mitä tuloksia mutapaikasta on. Jade oli puistoilun jälkeen aivan musta! :( Mua melkein hävetti kuljettaa se sieltä pois teitä pitkin :D

Harmi kun unohdin sen kameran taas kotiin. Ja harmi kun en ottanut kuvaa edes mustasta Jadesta kun tänne päästiin. Oli niin kiire viedä koiraa pesulle, ettei tuu koko asunto mutaiseksi.