Tänään oli taas todella ihana ilma. Lähdettiinkin sitten vanhempieni luokse kyläilemään. Samalla reissulla oli tarkoitus myös pestä auto, ja tulihan se pestyä. :)

Jade oli taas ihan haltioissaan kun pääs kunnolla juoksentelee.  Se sai leikkiä pihalla vapaasti sillä aikaa kun mä puunasin autoa. Välillä ei koiraa näkyny missään, mut sitte se taas jostain pinkas takasin.

Käytii myös rannassa ja Jade paljastuikin oikeaksi vesipedoksi. Aluksi se vähän aristeli vettä, mutta aina vähän kerrallaan meni syvemmälle. Sitteku oli vettä ihan kaulaa asti niin sen jälkeen Jade ei muuta tehnykkää ku pomppi siellä vedessä :P Oli kyllä hauskannäköstä. Kesällä sitten kokeillaan ihan uimista kun pääsee itsekin sinne veteen. Jade myös lähti jänisjahtiin hetkeksi, pupunen tosin meni vähän liian kovaa niin ei tuo koira sitä kiinni saanu. Palasi sitten hädissään takas mun luokse.

Tässä vähän kuvia meidän retkeltä.

Tässä harjoitellaan rappusia..
1482884.jpg

Siellä se valkoinen täplä menee..
1482885.jpg

"tuu jo"
1482887.jpg

Tässä vaiheessa ei enää jaksa seikkailla, eli istutaan ja katsellaan mitä muut puuhaavat.
1482890.jpg

Kotireissun jälkeen kävästiin vielä Match Showssa. Oli aika paljon koiria, hyvän ilman takia. Me ei kuitenkaan osallistuttu. Katseltiin vaan ketä on paikalla :) Sitten lähdettiinkin jo aika pian kotiin, kun molemmat oli ihan väsyjä.