Paljon onkin ehtinyt tapahtua viime kirjoittelusta. Vaikka  toissapäivänä vasta päivitin. Pitäisi ehkä perua ne sanat mitä mainitsin viime kirjoituksessa; "mahtava koira". Veikkaan että Jadelle alkaa tuo murrosikä painaa päälle..

Eilen oli aamulla mukava ylläri kun herättiin. Oli Jade yön aikana keksinyt maton hapsut ja alkanut vedellä niitä irti. Nyt matossa on ikävä kolo ja hapsuja on vieläkin ympäri kämppää. Tästä lähtien käännän maton päät yönajaksi niin, etteivät hapsut ole näkösällä. Jade myös eilen rikkoi parhaat käsineeni, tai siis toisen niistä. Se oli pudonnu hyllyltä ja neiti oli sit löytänyt sen. Tää on kyllä selvästi jotain murrosikään liittyvää tuhoamista, koska ennen Jadea ei oo kiinnostaneet maton hapsut, saatikka lapaset/hanskat. Se on vaan leikkiny omilla leluillaan.

Tänään on ollut hieman rauhallisempi päivä. Mitään ei ole hajonnut, *koputtaa puuta*. Lähdettiin tänään rannalle kävelemään. Nyt Jade uskaltautu ihan suoraan sinne veteen, ei tarvinnut mennä aina vähän pidemmäs ja taas hieman pidemmälle.
Tässä vähän kuvia lenkiltä.


1494922.jpg

1494923.jpg

Ja nyt seuraa varoitus, JOS ET HALUA NÄHDÄ PAINAJAISIA ENSI YÖNÄ!!!
Niin silmät kiinni ja rullaa seuraavan kuvan yli!

Eli tällänen elukka oli rannalla. Mikähän mahtaa olla?
1494921.jpg

Ja lopuksi hieman mukavampi kuva. Rakennettiin Jadelle tälläinen taso, jossa se voi leikkii maan hallitsijaa. Tai edes makoilla vähän normaalia korkeammalla, kun ei sohvillekaan pääse :P

1494924.jpg