Meillä oli taas sunnuntaina varsin hulina päivä. Äitienpäivän takia ollaan juostu joka paikassa - koira mukana. Iltapäivällä lähdettiin ensin minun vanhemmille kahville. Jade sai taas sinkoilla joka suuntaan siellä kun ei tarvinnut olla hihnassa. Kerkesi jopa tuhota upean tulppaanipenkin. :( Siinä vieressä oli jotain tosi jännää hajua, johon piti sitten mennä pyörimään, eikä ne tulppaanit säästyneet siltä pyörimiseltä.Voivoi...

Samalla reissulla mentiin vielä meidän naapuriin käymään, kummitädilleni. Piti mennä Jadea näyttämään serkulleni ja kyllä tais koira kelvata. Kyl toi vaan tekee kaikkiin vaikutuksen kun on niin kaunis ja kiltti koira. Natakin oli pihalla tällä kertaa. Tällä kertaa ei jäätynyt ihan paikalleen, vaikka olikin tosi jännittynyt kun Jade tuli haistelemaan. Mutta mitään varsinaista tappelua ei tullut. Kyllä se häntäkin hieman heilahteli aina välillä :) Avomies kun yritti vähän pitää seuraa Natalle ja heittää sille keppiä niin Jade tuli heti mukaan leikkimään, niin siitä ei Nata oikee tykänny ja suuttu Jadelle. Mutta muuten meni se tapaaminen ihan kivasti! Pitää useammin käydä Nataa moikkaamassa, niin sekin ehkä rauhottuu ja rentoutuu.

Ton retken jälkeen mentii vielä appivanhemmilla käymään ja Jade pääsi riehumaan Mussen kanssa hetken aikaa. Kyllä olikin koira taas väsynyt kun kotiuduttiin.

Tässä kuvia retkeltä:

1551588.jpg

1551596.jpg

1551603.jpg