Itsellänikun ei ole koskaan ennen ollut koiraa, niin en ole ymmärtänyt miten helposti nuo pienet ja inhottavat otukset, punkit, tarttuvat matkaan mukaan. Tänään löytyi KAKSI punkkia Jaden päästä, kumpikaan ei ollut kerenny imeä vielä mitään, mutta olivat kuitenkin tarrautuneet jo kiinni :/
Mitään punkinkarkotinta ei olla keretty vielä ostaa, kun on mennyt työt ihan ristiin tällä viikolla. Mies on iltavuorossa ja minä päivätöissä, niin ei pysty käydä missään. Huomenna lähdetään heti ensimmäiseksi apteekkiin ostamaan punkinkarkotetta. :)

Jade on tällä viikolla tutustunut myös ihan uusiin eläimiin. Eilen iltalenkillä törmättiin siiliin, pitihän sitä mennä heti haistelemaan, ei edes terävät piikit estäny haistelua, vaikka tais tuo aluksi hieman säikähtää kun tunki kuonon niin lähelle. Tänään Jade tutustui myös kissoihin, tosin välissä oli kanaverkko. Mutta pääs kuitenkin niin lähelle, että kuonot koskettivat!

Sunnuntaina lähdetään moikkaamaan serkkujeni Nata-vanhusta. Tai oikeastaan menen näyttämään Jadea serkulleni, joka kotiutui juuri Australiasta, eikä siis ole Jadea vielä nähnyt. Saa nähdä törmätäänkö Nataan ollenkaan, kun ei näiden kahden suhde oo mikään paras mahdollinen. (Nata ei ole kauheasti koiria omassa kodissaan nähnyt, joten suhtautuminen Jadeen on myös sen mukainen)