Sateisesta säästä huolimatta meidän juhannus sujui ihan mukavasti.

Jade pääsi mukaan juhlimaan juhannusta, kun ei sitä kotiin voinut jättää eikä hoitopaikkaa järjestynyt. Oltiin kuitenkin ihan tossa lähellä, joten pyörällä matka taittui nopeasti.

Jadellakin luultavasti oli mukava juhannus. Lähdettiin illemmalla katsomaan kokkoa niemenpäähän tutuille, heillä on kaksi lapinkoiraa Ronja ja Kira. Jade pääs sitten juoksemaan niiden kanssa, Kira kyllä jakso juosta Jaden kanssa paljo, se on vielä niin nuori. Ronja sen sijaan on jo aika vanha, joten sitä kiinnosti vaan katsella. Mukaan leikkeihin tuli vielä vähän myöhemmin kultainennoutaja Nalle. Senkin omistaja tuli katsomaan kokkoa. Oli taas paljon uusia tuttavuuksia Jadelle. Ja kyllähän tuo meidän neiti pääsi vielä mereenkin uimaan, kun sinne salaa livahti.. Oli sitten pakko viedä Jade takaisin kotiin, kun ei sitä märkänä ja haisevana voinut toisen kotiin viedä.

1667078.jpg

Tänään Jade pääsi myös leikkimään Moonan kanssa koirapuistossa. Kuuma sää kyllä väsytti tytöt aika nopeasti. Olisi pitäny olla kamera mukana kun olis saanu niin hyviä kuvia missä tytöt makaa vierekkäin siellä apiloiden keskellä.:P Ne kun on aika harvinaisia hetkiä.