Taas olisi pientä välipäivitystä luvassa. Mitään kovin erikoista ei kyllä Jaden elämässä ole tapahtunut. Hieman uusia kokemuksia vain. :)

Perjantaina Jade pääsi ensimmäistä kertaa ikinä veneilemään. Harmikseni itse olin päivän töissä, joten voin vaan kuvitella ja kirjoittaa kokemuksia joita avomies minulle on kertonut. Kyllä Jadea jännitti kovasti, mutta veneessä oli ihan nätisti, vaikka Musse-neiti oli myös matkassa mukana. Ehkä pelottavin asia tuossa reissussa Jadelle oli laituri. Jade meni kuulemma niin matalana ja tassut levällään ku joku voi vaan mennä. Toisaalta laiturikaan ei ole missään parhaimmassa kunnossa, mutta kovasti vaan kävelemään sinne, niin eiköhän sekin jännitys katoa. Meillä kotona vanhempieni luona Jade kyllä loikkii laiturilla innokkaasti, mutta kai tuo venerannan laituri oli niin huono. Veneeseekin Jade piti nostaa, kun ei uskaltanut hypätä - ei edes Mussen perässä. Saaressa (mökillä) Jade saikin sitten juosta ja uida kunnolla!

Toivotaan, että seuraavalla kerralla pääsen itse mukaan katsomaan miten Jade pärjää :)

Ja lopuksi vielä yksi todella outo juttu. Eräs aamu viime viikolla koitui rakkaiden kenkieni kohtaloksi. Jade oli yön aikana repinyt kenkäni riekaleiksi. Kengät tosiaan kerkesivät olla kotona viikon verran ja käytössäkin vain pari kertaa. En vaan voi käsittää miks se on niin tehny, Jade ei oo IKINÄ tuhonnut kenkiä, niiden kanniskelukin on jäänyt jo monta kuukautta sitten pois. Ja vielä yöllä tuon tuhotyön teki...
Jos jotain positiivistä tästä pitää löytää niin kengät eivät onneksi olleet kalliit. Alelaarista ostetut.

1726959.jpg