Vepekausi päättyi tänään, harmi ettei me päästy viimeisiin harjoituksiin kun minulla oli illalla yksi luento ja se oli vielä pakollinen! Seuraavaksi sitten taas ensi vuonna ja ensi kesänä harjoittelemaan.

Viikonloppuna Jade sai uusia ystäviä. Lähdettiin porukalla lenkille (avomiehen ystävien kanssa) ja mukana oli Pate ja Nekku -koirat. Pate on Virosta pelastettu laikan ja saksanpaimenkoiran risteytys ja Nekku mäyräkoira. Ensiksi mentiin rannalle, jossa koirat sai peuhata ja uida. Sitten vielä kierrettiin pitkä lenkki metsässä, minulta meinasi kunto loppua, mutta koirilla ei näkyny väsymys missään, varsinkin Nekku jaksoi hienosti juosta koko lenkin ajan. Pate ja Jade tuli loistavasti toimeen ja varmasti mennään uudelleen lenkille. Seuraavaksi tosin kuonopanta Jadelle kun kuljetaan hihnassa yhdessä toisten koirien kanssa. Jade ei vaan voi kulkea muiden jäljessä, on PAKKO mennä jonon edelle vaikka mikä olis ja vaikka kuinka panta kuristaisi. Inhottava kulkea käsi ojossa kun toinen vetää henkensä edestä... Muuten tuo kyllä kulkee ilman vetämistä lenkeille, mutta aina kun tulee toinen koira niin pelkää että käsi repeää irti..

Tänään käytii vielä leikkimässä Mussen luona, joten nyt on taas koirakavereita ollut paljon, kun viime kirjoituksessa sanoin ettei ole pitkään aikaan päässyt leikkimään muiden kanssa. Tällä viikolla luultavasti vielä Pekun kanssa lenkille, jos kerkeää.