Jade sai eilen uusia kavereita taas! Lähdettiin aamusta Paten ja Nekun kanssa pitkälle lenkille. Pate on Virosta pelastettu laikan ja saksanpaimenkoiran sekoitus ja Nekku on lyhytkarvainen mäyräkoira. Näiden omistajat siis avomiehen ystäviä. Mentiin ensin rannalle uittamaan koiria. Jade kävi taas arkailemaan uimista, ei millään viitsinyt irrottaa käpäliään pohjasta. Pate haki ihan koko ajan keppejä vedestä ja tosi kaukaa jos sille heitti. Jade kävi vaan vikisemään rannalla kun tuli pupu pöksyyn.

Rannan jälkeen kierrettiin vielä pitkä lenkki. Hyvä ettei oma kunto pettäny, koirat kyllä jakso juosta ja peuhata koko lenkin ajan. Melkein pari tuntia meni ulkoiluun. Mutta oli tosi hyvä ilma ja mukavan viileä, niin mikäs sen kivempaa, ku viettää ulkona aikaa! :)

Tänään päivälenkillä Jade sai taas pisteet kotiin kun pidin sitä metsässä vapaana. Meidän takana käveli sitten pari nuorta tyttöä, Jade jäi vähän taakse ja odotteli niitä, muttei juossut leikkimään ja tuli heti käskystä mun perään. Ei tarvinnu laitttaa hihnaan ollenkaan kun totteli niin hienosti. Vitsi mikä koira!<3