Käytii lauantaina Jaden kanssa Speed Race-koiratapahtumassa. Se on siis koirien leikkimielinen juoksukilpailu, samassa oli myös Match show järjestetty. Meidän oli tarkoitus osallistua mätsäriin pitkästä aikaa, mutta ei me sitten enää jaksettu jäädä sinne kun aikataulut vaan venyi ja koiriakin oli niin valtavan paljon.

Katseltiin siis vain maxi- ja jätti-koirien kisat (n. 140 koiraa) ja lähdettiin pois. Tanja oli Lunan kanssa katsomassa ja Sanna Terin & Bellan kanssa. Voi vitsi kun se Bella (valkoinenpaimenkoira) oli sulonen ja pieni!<3 Näytti ihan pieneltä lampaalta. Jade yritti vaan liian innokkaasti tehdä tuttavuutta siihen, en sitten uskaltanut päästää sitä Bellan lähelle kunnolla, toinen saa vielä traumat :D

Valkkareita olikin paikalla jopa 4 kappaletta, yksi oli kisailemassa ja yksi lyhytkarvainen katsomassa ja sitten Jade & Bella. Katsotaan jos ensvuonna ollaan Jaden kanssa juoksemassa.

Tänään olin Jaden kanssa koko päivän mummolassa, eli vanhempieni luona.  Jade pääs taas leikkimään muiden ihmisten kanssa,  kävästiin myös lenkillä uusissa paikoissa.