Meno on senku kiihtynyt vaan täällä. Nyt tytöt leikkii jotain "varasta toisen lelu"-leikkiä, eli se kummalla on lelu niin se pitää napata ja sitten juosta karkuun.

Nemi on nyt myös saanut uusia tuttavuuksia. Maanantaina kävi Tanja ja Ile katsomassa koiria. Nemiä jännitti kyllä ihan mahottomasti, mutta kyllä se sitten uskals taas tunkea syliin kun huomas ettei sille tapahdu mitään pahaa. Lunakin oli mukana, mutta Nemiä se ei päässyt tapaamaan. Jaden kanssa ne telmivät pihalla hetken aikaa.

Tänään Jaden ystävä Moona tuli vierailulle. Ensin tutustutin Nemiä Moonaan ja tällä kertaa arasteli vähän vähemmän, mutta ei kuitenkaan itse uskaltanut tulla moikkaamaan, joten pidin sitten sylissä ja mentiin yhdessä katsomaan Moonaa. Jade oli taas ihan hermoraunio kun ei päässyt heti leikkimään..:D Päästettiin sitten kaikki koirat irti ja mäkin laskin Nemin maahan, vartioiden kuitenkin ettei jää muiden jalkoihin. Heti lähti tyttö juoksemaan muiden perässä.

Käytii myös Nemin kanssa ensimmäistä kertaa yläkerrassa. Annoin hetken tutustua paikkoihin, kovasti peläten että laskee heti matolle kun tolla on vähän tapana pissailla ihan minne sattuu ja ihan koska vaan. Punnitsin samalla Nemin ja tulokseksi tuli 7,3 kg.

Ja voi olla että tulevaisuudessa pitää vähän kiirettä enkä välttämättä kerkeä kirjoittelemaan kun pitää etsiä asuntoa ja hakea tavarat pois entisestä kodista. Meillä kun lähti tiet nyt eri suuntiin.. Onneksi on kaksi ihanaa koiraa seurana niin ei tule vain murehdittua elämää.

Tässä vielä kuvamateriaalia;

2096474.jpg

2096477.jpg

2096480.jpg

2096484.jpg