No nyt ollaan jo hetki oltu uudessa kodissa ja kaikinpuolin on ihan kivasti menny. Leikit alkaa mennä aikamoiseksi ralliksi kun Nemikin uskaltautuu juoksemaan. Mutta kun mennään pihalle niin Nemi menee pusikkoon piiloon eikä sieltä juurikaan poistu ennenkuin on taas aika mennä sisälle.

Nemi on nyt myös vallannut Jaden pedin (häkin) kun siellä on vanha täkki joka on ihanan pehmeä. Yöllä nuo on muutamaan otteeseen nukkunu yhdessä siellä, mutta Jade yleensä luovuttaa ja menee kovalle lattialle. Pitäisi kai löytää toinen vanha peitto niin saisivat molemmat olla pehmosessa.

Vähän Nemi aristelee kaikkea, mutta annettakoon se anteeksi kun on vasta tullut ihan uuteen paikkaan ja ympärillä on uusia hajuja ja ihmisiä. Joten ei voi vielä sanoa onko avoin vai pidättyväinen pentu.

Huomenna tuleekin jo ensimmäinen vieras kylään. Itseasiassa en ole vienyt Nemiä edes yläkertaan eikä kukaan ole tullut kunnolla sitä katsomaan, kauempaa vain katsellut. On ehkä parempi että tottuu ensin minuun ja Jadeen, joiden kanssa joutuu elämään.

Tässä pari kuvaa, on kyllä tosi vaikea saada otettua kuvaa Nemistä. Heti kun menee kyykkyyn tai polvilleen niin Nemi lähtee tulemaan luokse ja haluaa syliin. :D Yritinpä sanoa jopa "paikka" kun on Jadelle tottunut sanomaan, mutta eihän se pikkuinen ymmärtäny..

2086320.jpg

2086321.jpg