Jade sai tänään uuden mikrosirun. Toivotaan ettei nyt ihan heti hajoa tai katoa. Mä ihan uteliaisuudesta kokeilin tota Karhulan eläinlääkäriasemaa, kun siellä kerta oli tarjolla sirutusta. Oon kuullu niin monenlaista kommenttia, hyvää ja huonoa. Nytpä tiedän ainakin ETTEI ENÄÄ IKINÄ SINNE!

Jos katsoo kyseisen aseman internetsivuja, niin saa ihan hyvän kuvan paikasta, mutta todellisuus onkin ihan toinen.. Odotushuone oli todella sotkuinen, ties koska ne lattiatkin pesty? *oksennus* Kun eläinlääkäri vihdoin astui suljetun oven takaa esiin, sanoi hän "nyt heti en jaksa" ja meni tupakalle...

Eläinlääkärin ulkonäkökin oli niin karmiva että ihan tuli kylmiä väreitä, että minne sitä onkaan taas koiraansa viemässä. Ell oli vanha nainen josta tuli heti mieleen vanha juoppo. Takki oli risainen ja untuvat pursus rei'istä pihalle.

Koko sirutus meni ihan hyvin, Jade söi vaan raksuja. Kun oottelin laskua niin kattelin sitä pöytää joka oli täynnä perintäkirjeitä. (ei taida kovin hyvin kyseisellä firmalla mennä...?)

Lopuksi Jade sa vielä pussillisen hampaita hoitavia raksuja mukaan ku oli tehnyt niin suuren vaikutuksen eläinlääkäriin.

Toivottavasti kyseinen ell ei ollut kenenkään tuttu. Mä henkilökohtaisesti vaan en pitänyt paikasta yhtään ja käyn kyllä siellä missä tiedän että Jade saa parhaan mahdollisen hoidon ja missä on mukava henkilökunta :)