Jadella alkoi sitten mukavasti aatonaattona juoksut. Edellisenä päivänä ajattelin että varmaan kuukauden päästä voisi tulla kun oli alkanut merkkailemaan (n. 3 kertaa lenkin aikana...) mutta johan ne sitten seuraavana päivänä alkoivat..:O Edellisissä juoksuissa tippui karva pois, mutta nyt ei edes sitä. Täytenä yllätyksenä tuli siis. Ja vastahan ne edelliset olivat elokuussa..

Pidetään myös pientä taukoilua pitkistä lenkeistä ja leikeistä. Jade alkoi niiskuttamaan yhtenä yönä ihan hirveästi ja ajattelin että nyt ollaan kennelyskä saatu sieltä näyttelystä kun siitä oli hieman yli viikko aikaa.. Nyt ei oo mitään oireita ollu, että kai se oli vain jotain ohimenevää.. Toivottavasti Nemi säästyy siltä.

Lahjaksi tytöt saivat paljon luita. Valitettavasti Nemi ei paketteja päässyt avaamaan kun se tuppaa pissimään niin herkästi, joten pidin sen täällä alhaalla ettei tarvitse mattoja lähtä pesemään. Jade sen sijaan oli meidän mukana availemassa lahjoja.
Valitettavasti myös perinteinen joulukahvi mummin luona serkkujen kera peruuntui, olisin vienyt Nemin sinne kuten viime vuonna vein Jaden.