Outoa, tänään juuri päivitin tänne meidän kuulumisia, mutta nyt se päivitys on poissa :O Kyllä tää tietotokoneen maailma on vaan kummaa... Noh, aloitetaan sitten alusta.

Meille kuuluu hyvää, kaikesta huolimatta. Elämä alkaa hiljalleen järjestyä ja me pääsemme muuttamaan omaan asuntoon ensivuoden alussa (jos siis otan tämän minulle tarjotun asunnon vastaan). Pienihän se on verrattuna edelliseen, mutta jos saan jonkun työpaikan ensivuonna niin sitten voi miettiä hieman isomaa, mutta tällä hetkellä tuo on paras vaihtoehto. Ja siinä asunnossa on vielä takapiha!<3

Nemistä on tullut varsin vauhdikas kaveri, juoksee jo ihan vapaasti tuolla pihalla Jaden perässä. Eilen minulla kävi ystävä kylässä ja hän kehui Nemiä, kun se ei yrittäny purra yhtään. Ja tykkäs muutenki olla sylissä vaan.

Sisäsiisteydestä ei ole tietoakaan, TOSIN yöllä Nemi ei pissaa. Se saattaa herättää mut siinä 4-6 välillä ja sitten käydään pihalla ja taas nukkumaan. Päivisin taas tuntuu ettei oo mitään väliä kuhan saa olon nopeasti helpottumaan. Häkki on myöskin alue minne Nemi ei tee tarpeita. Mutta ajan kanssa, nautitaan nyt vaan niistä lätäköistä.. :D

Korvatkaan ei ole vielä nousseet pystyyn mutta kasvanu Nemi on jo hurjasti! Tuntuu että kohoo vaan silmissä.:D Noeikai, onhan se vielä pieni, mutta jalat on mun mielestä pidemmät..

Jadellakin on karvanlähtöaika niin on taas lattiat semmosessa karvapeitteessä että pitää joka hetki olla imurin kanssa liikkeellä. Kun vaan viitsisi harjailla useimmin..

Tytöt päiväunilla!
2115801.jpg