Taas saamme nauttia aivan ihanasta pakkassäästä. Aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta ja ilma on aivan tyyni. Kunpa kesälläkin saisimme nauttia samanlaisista säistä!

Lähdin tyttöjen kanssa pihalle peuhaamaan ja mentiin katsomaan miltä jää näyttää ja tuntuu. Ihan rannasta ei viitsinyt mennä jäälle, kun siinä on sitä heikkoa jäätä kun on muutama kivi.. Laiturin päästä pääsee paremmin kantavalle jäälle. Jade kävi kuitenkin arkailemaan jalat tutisten kun olisi pitänyt mennä 2 metrin 'sillan' kautta laiturille. Kyllä se kesällä siitä meni ihan rennosti. Nemikään ei sitten tullut kun Jade jäi rantaan seisomaan. Kannoin Nemin laiturille ja näytin Jadelle että kiva juttuhan se oli, sitten Jadekin uskalsi tulla. Ja sen jälkeen tytöt juos siitä yli kuin mitää pelottavaa ei ois ees ollu. Hymy

Toinen ongelma oli saada nuo tulemaan jäälle. Jade pysytteli kaukana minusta jos olisin sen raahannut sinne ja Nemikin tuli vain hakemaan leikkimään..:D Menin sitten istumaan jäälle, sitten Nemi uskalsi tulla mukaan ja Jadekin hetken miettimisen jälkeen. On tuo Nemi kyllä joissain asioissa huomattavasti Jadea rohkeampi. Jade ehkä enemmän pelkää rappusia ja varsinkin aukkoja (silloissa, laitureissa, rappusten välissä), kun Nemi taas vierastaa ihmisiä ja eläimiä. Mutta hyvä kun toinen näyttää mallia niin toinenkin uskaltaa :)