Vihdoinkin meidän elämässä tapahtuu jotain! Oltiin tänään koko porukka KKS:n järjestämässä mätsärissä. Koiria oli ihan valtavasti, etenkin pentuja! huhhuhh.. Onneksi sain Tanjan apuriksi, en olisi muuten mitenkään pärjännyt kahden koiran kanssa. Autonkin joutui jättämään monen sadan metrin päähän..

Onneksi ei mennyt mikään kehä päällekkäin, ei tarvinnu siis sinkoilla joka paikkaan kiireellä. Jade sai sinisen nauhan, kilpakumppanina oli labradorinnoutaja. Se seisoi kyllä hienosti, Jade oli vähän malttamaton ja halus koko ajan istua.. :S Ja valitettavasti haisteli myös hevosten tuoksuja, kun maneesissa oltiin.

Nemillä meni vähän paremmin. Saatii punainen nauha! :) Ja voiko oikeasti parempaa kilpakumppania osua kuin samanikäinen saksanpaimenkoira!! hihh. Nemi tarvitsee vielä todella paljon harjoitusta seisomisesta, nyt sillä on takajalat levällään koska joudun pitämään mahan alta kiinni ettei istu. Maakin hais niin mielenkiintoiselta ettei malttais yhtää nostaa päätään ylös. Mutta juoksu!! En olis uskonu miten hienosti Nemi juoksee rinnalla. Ei ainuttakaan pomppua ja pelkkää ravia vaan. voi mahoton kun oon tyytyväinen siihen! :)

Kummallekaan ei tullut sijoitusta, mutta uusi hyvä kokemus. Nemille varsinkin hyvää harjoitusta. Se ei malta millään rauhoittua, koko ajan pitäis olla menossa.