Pitkästä aikaa päästiin Nemin kanssa koirakouluun. Tämä siis vasta kolmas kerta meillä ja tokakertalaisten ryhmään siirryttiin viimeinkin. Ihan hyvin meni meillä. Otettiin seuraamista,  perusasentoa, maahanmenoa ja paikallaanoloa, pujottelua sekä luoksetulo. Nemin maahanmeno onnistu ehkä parhaiten, se menee tosi ripeästi maahan, oikein heittäytyy sinne :D Paikallaanolo ei suju alkuunkaan. Siinä harjoituksessa meidän piti siirtyä koiran sivulta koiran eteen.. Nemi pakitti koko ajan ja heitti korvat luimuun. Ei suostunu istumaan siinä mun edessä. ;o Kerran me sentään onnistuttiin siinä, hyvä niin :) Luoksetulo otettiin koirakujan läpi, aluksi vähän näytti siltä että se juoksee muiden luokse, mutta tuli kuitenkin suoraan mun luo.

Nemin koirakoulun jälkeen alkoi vähän kokeneempien ryhmä ja menin sinne Jaden kanssa. Jaden kanssa oli kyllä kiva treenata, vaikka sen innostus lopahti loppuvaiheessa eikä se jaksanut keskittyä yhtään. Otettiin tosi paljon paikallaanoloa. Jadea ei oo koskaan jätetty minnekään muiden koirien luokse istumaan vapaana. Vähän jännitti mitä tapahtuu mutta kyllä se pysyi!!! Onneksi oon tosi paljon treenannu Jaden kanssa paikallaanoloa, se kyllä tajuaa mikä on jutun juju. Otettiin myös liikkeestä maahan menoa ja liikkeestä seisomaan jäämistä. Maahanmeno oli ihan helppo juttu.

Luoksetuloa oli naama koiraan päin SEKÄ selkä koiraan päin ja kaikki koirat yhtäaikaa liikkeellä. Jadella kesti tosi kauan tulla mun luokse. En tiedä lähtikö se jonnekin seikkailemaan vai jäikö se vain istumaan sinne :o

Yksi tosi vaativa harjoitus oli käskeä koira maahan ja istumaan pelkän naaman avulla. Maahanmeno onnistui toisella kertaa. Istumaan meno ei mitenkään, en edes tiedä miten voisin naamalla sitä käskeä:D Kai se pitää käsky ja ilme yhdistää ja sitten käyttää sitä ilmettä vaan.

Oli kyllä kivaa!