On taas mennyt monta päivää ihan hiljaisuudessa. Ei me olla tehty mitään eikä käyty missään. Kotona vaan oltu ja käyty lenkillä.

Jadella alkoi TAAS juoksut. Nyt on kolmannet siis menossa ja näyttää siltä että juoksut on aina 4 kuukauden välein. Ekat oli siis elokuussa, toiset joulukuussa ja nyt on kolmannet.. Jade taitaa taas tiputtaa kaikki karvat kun siltä lähtee sitä niin mahdottomasti. Eihän sillä muutenkaan ole mikään paksu turkki. Kiva viedä näyttelyihin karvatonta koiraa. :D

Nemikin on vähän piristynyt, ei enää luimi koko ajan kun sille jotain sanoo. Toki pelkopissoja tulee, juuri eilenkin asunnon ainoa matto sai kivan pissaläikän. Tänään kokeilin sitä seisomista ja paikalleenjättöä niin hyvin oli korvat pystyssä :) Kai se siitä, onhan se vielä nuori ja kaikki mörötkin piileskelemässä joka nurkan takana.

Tänään otin paljon kuvia kun olin juoksuttamassa koiria vanhempien pihalla. Omaa kameraa ei kyllä ollut mukana, joten kuvia ei vielä itselläni ole. Mutta heti kun ne saan, niin tulee vähän peuhaamiskuvia.