Kesän ensimmäiset vesipelastus-treenit takana ja mahtava fiilis! Oli oikein kivaa. Kyllä mä vaan niin tykkään tosta lajista ja vesi on ihana elementti. Jaden kanssa olin tänään, katsotaan pääseekö Nemi joku kerta kokeilemaan lajia. En vaan kahden kanssa viitsi kun ei ole häkkiä autossa ja Jade käy ainakin ihan kuumana kun paksin avaa. Hyvä ettei samantien säntää rantaan.

Otin ihan aluksi Jadelle veneestä hypyn. Ensin lyhyellä matkalla (muistin virkistys) ja sitten pidemmältä, ei kyllä ollut 50 metriä mikä kisoissa pitää olla. Tosi upeesti Jade hyppäs eikä viime kesän peloista ollut tietoakaan. Se on aika iso kynnys koirille hypätä veneestä. Tuolla monet muutkin pennut ja vanhemmat koirat jännitti kovasti hyppäämistä, kun oli ekat kerrat kyseessä.

Toisella kerralla harjoiteltiin vientiä. Tai tuontia oikeastaan. Sitä kyllä täytyy ahkerasti harjoitella kotona kun Jade ei vaan tuo. Jättää matkanvarrelle kun keskittyy vain nameihin. Ja aijjai jos käsi erehtyy taskun paikkeille niin esine tippuu sillä sekunnilla maahan.

Kolmannella ja viimeisellä vuorolla Jade haki sitten köyden veneestä. Se meni tooosi hienosti. Kunpa vain toisi sen köyden ihan rantaan asti. Enskerralla laitetaan ehkä vene sinne köyden perään. :> Hyvät treenit oli.

Mukana oli 3 x landseer, portugalinvesikoira, kultainennoutaja, saksanpaimenkoira ja Jade.