Eilen oli taas mukavat vesipelastustreenit. Harmi vain kun sää ei taaskaan ollut mikään paras mahdollinen. Vettä satoi ja tuuli yltyi iltaa kohden. Kotiinpäästyäni olin aivan jäässä vielä monta tuntia. Hrrr. Jotenkin nuo huonot säät vainoavat meidän treenejä, aivan kuten viime kesänäkin. Monta keskiviikkoa seistiin rannalla kaatosateessa tai hirveässä myrskyssä. Nauru

Jadella meni toooosi hienosti. Ekalla kierroksella kokeiltiin veneen hakua ja Jadehan haki veneen!! Hienosti hinasi sen rantaan, vaikka vähän epäilin miten meidän pieni Jade sen kumiveneen jaksaa tuoda.. On se taitava likka :)

Toisella kierroksella harjoiteltiin vientiä, tai vahvistettiin "tuo"-käskyä. Rannasta Jade yritettiin lähettää tuomaan minulle damia veneeseen. Kyllähän se sen toi kun itse maltoin olla hiljaa enkä koko ajan hokenut "tuo,tuo,tuo,tuo"

Vikalla kierroksella sitten vielä otin veneestä hypyn. Voi voi kun Jade hyppäisi rohkeasti heti merkin saatuaan, mutta jää vieläkin aristelemaan ja lähinnä pudottautuu veneestä. Harjoittelua, harjoittelua.. :)

Mukana tällä erää oli 3 x landseer, 2 x valkkari ja 1 kultainennoutaja.