Taas oltiin vepeilemässä, tällä kertaa taas Jaden kanssa. Ensimmäistä kertaa tänä kesänä ilmakin jopa suosi meitä. Oli ihanan lämmin eikä tuullut. Pystyi jopa kahlaamaan ilman saappaita vedessä. Autokin pysyi viileänä, mut eipä se suorassa auringonpaisteessa ollutkaan.

Jade oli taas ihan intoa täynnä. Ei malttanut oikein keskittyä. Ekaksi otin vain veneestä hypyn ekalta poijulta (30 m) ja sehän pomppas sieltä saman tien kun käsky kävi. Tähän mennessä se on hieman aristellu hyppäämistä, näinköhän tajusi nyt itsekään mitä oli tekemässä kun niin nopeasti pulahti veteen. Nauru

Toisella kierroksella otin veneen hakuja kaksi kertaa. Ne meni älyttömän hienosti. Täysmatkaa en kuitenkaan vielä ottanut, kun meillä on se isompi kumivene nyt, niin piti vähän katsoa miten meidän pieni-Jade sen jaksaa hakea lyhyeltä matkalta. Olihan se vähän vaikeamman näköistä, mutta hyvin Jade sen hinasi. Enskerralla 30 metriä sitten, kun tuo lyhyt (n. 15m) sujuu niin hyvin.

Viimeisellä kierroksella harjoittelin vientiä. Jade ei ymmärrä tuoda esinettä maalta veteen, mutta vedestä maalle. Joten harjoitellaan ja vahvistetaan käskyä niin päin aluksi ja hiljalleen käännetään tilannetta toisinpäin. Lopulta siis minä olen vedessä ja Jade tuo maalta kapulan minulle.

Soveltuvuusluokasta Jadella on hanskassa siis veneestä hyppy ja veneen haku. Vienti ei oo onnistunu kertaakaan ja hukkuvan pelastamista ei olla ikinä kokeiltu. Ahkeraa harjoittelua vaan ;)

Mukana meitä oli oikein mukava joukko; 4 x landseer, saksanpaimenkoira, sileäkarvainennoutaja, kultainennoutaja & Jade.