Pitkästä aikaa olimme taas vepeilemässä Jaden kanssa. Oli kyllä mukavat treenit ja paljon koiria! Jopa sää suosi harjoituksia, ei siis satanut vettä kuten yleensä..

Jaden kanssa otin taas näitä perusjuttuja, eli veneestä hypyn ihan aluksi. Enskerralla voisi ottaa ihan täyden matkan eli 50 metriä, nyt 30 metriä on ollut pisin matka minkä olen ottanut. Kyllä se sieltä tulee oli matka mikä hyvänsä.

Veneen haun kanssa kävi hieman hassusti. Vene oli 30 metrissä ja Jade pääsi sinne ja otti ensin airosta kiinni sitten huomasi köyden ja otti siitä kiinni, mutta köysi lähtikin irti ja vene jäi poijulle :D Jade toi köyden maihin. Hienosti meni, vaikkei veneen painoa ollutkaan takana. Otettiin sitten uusiksi ja taas ensin airosta otetta ja sitten köydestä ja vene maihin. Rankkaa tehdä kaksi kertaa ja vielä vetää vene rannalle, pienikokoiseksi koiraksi Jade jaksoi ihan loistavasti!

Ekaa kertaa Jade pääsi myös hakemaan hukkuvaa. Ensin rannalla opetettiin että kapulasta kiinni ja sitten kunnolla ukko tipahti veteen ja Jade lähti hakemaan sen pois. Tosi hienosti meni sekin, seuraavaksi voidaan ottaa ihan koko matka. Kyllä Jade osaa ja jaksaa.

Ainut mikä edelleen tökkii on se vienti. Kun vain saisi damin pysymään suussa..

Mukana oli 3 x valkkari, 2 x landseer, sileäkarvainennoutaja, kultainennoutaja, labbis sekä 9 viikkonen älyttömän reipas ja suloinen valkkarinpentu. <3