Tänään olimme valloittamassa Kouvolan koiranäyttelyä koko porukalla. Sain onneksi apukäden mukaan, koska jos tosi "huonosti" olisi käynyt eli sekä Jade että Nemi saisi ERI:n niin olisin pulassa esittämisen kanssa. Ja 'huonosti' kävi, eli hyvin:D Hyvin selvittiin, vaikka Elina joutuikin Jadea esittämään hetken aikaa.

Nemin tulos: JUN ERI/4

"Excellent proportion & type. Correct expression. Narrow chest in front. Elbows under? the body...... Movement enough light.....Excellent temperament" (Anatoli Zhuk, Valko-Venäjä)

Jaden tulos: NUO ERI/1, PN4

"Excellent proportion.... Little bit elbows under the body. Movement very light & powerfull.... Excellent temperament" (Anatoli Zhuk, Valko-Venäjä)


Tuomari oli kyllä varsinainen ERI-automaatti. 15:sta koirasta 13 sai Erin...

Nemi käyttäytyi tosi hienosti, ei pelännyt tuomaria. Tuomari oli kyllä hyvin uhkaavan oloinen, kädet heilui vimmatusti. Erittäin moni koira yritti pakittaa kun tuomari oli tulossa katsomaan.


Nemin sisaruksista Beni oli paikalla myös, joka oli PU4 muistaakseni ja sitten Laika oli JUN H. Laikakin vaikutti tosi rohkealta mutta tuomarin edessä alkoi sitten pelottamaan.

Jadelle tuomari neuvoi lisää uintia koska rinta on liian ahdas. Ei tuu ongelmaksi sitä harjoitella kun neiti tykkää uida.. :D Oli kyllä kiva kun tuomari jäi vielä neuvomaan miten koiran ulkonäköä voi parantaa ja Jadelta pitäisi vielä saada pois juoksussa minuun katsominen, koska sitten etujalat menee ihan miten sattuu. Koiran pitää katsoa eteenpäin. Harjoitellaan :)