Tänään oli koirilla toimintaa ja paljon!

Ensin olimme Nemin kanssa koirakoulussa pitkästä aikaa. Harjoiteltiin perusasentoa, seuraamista, maahanmenoa ja lopuksi luoksetulo. Nemiä ei taaskaan kiinnostanut hommat yhtään. Vaikka lihapullat heilu nenän edessä niin ei mitään kontaktia. Nemi haisteli ilmaa ja maata ja keskitty kaikkeen muuhun paitsi minuun. Todella ärsyttävää. Meni meillä kyllä paremmin kuin joillain muilla, kenen koirat keskitty räyhäämiseen tai muuten vaan olivat omissa maailmoissaan. Kunpa löytäisi jonkun keinon millä sais Nemin kunnolla keskittymään vaan minuun. ://

Koirakoulun jälkeen menimme Kotkan Kivan järjestämään mätsäriin, minne myös Jade pääsi mukaan. Ilmoitin molemmat, koska pentuluokan raja oli 9 kuukautta ja Nemihän täyttää HUOMENNA vuoden ;) Koiria oli ihan sopivasti, parissa tunnissa koko homma hoidettu. Sekä Nemille, että Jadelle tuli sininen nauha. Kumpakaan ei oikein malttanut olla paikoillaan eikä juosta. Juoksussa joko hirveää säntäämistä pois päin kehästä tai laukkaamista.. Ei ihan mennyt niinku oisin halunnu..

Koska molemmille tuli sininen nauha niin en voinu ottaa ku toisen koiran sinisten kehään, joten Nemi pääsi sinne. Lopulta Nemi oli sinisten 4. :) Palkinnoksi tuli ruusuke ja koiran nameja! Oli kyllä varsin iloinen yllätys, kun tuomarit vielä valitti että Nemi ei juokse, mutta enpä voinut kovempaa mennä kun edessä joku staffi hidasteli..