Päätin nyt ottaa itseäni hieman niskasta kiinni ja päivitellä vähän meidän koirien kuulumisia. Tuppaa vaan päivät olemaan niin samanlaisia ja yhtä tyhjän kanssa ettei niistä viitsi mitään kirjoitella.

Nyt on kuitenkin valkkariporukan harjoitukset taas alkaneet niin meidänkin elämästä löytyy sisältöä. Edellisellä kerralla olin harjoituksissa Nemin kanssa, eipä me silloin kauheasti mitään tehty kun oli tosissaan ensimmäinen kerta tauon jälkeen. Harjoitusten jälkeen menimme vielä Nemo-valkkarin kanssa painimaan.

Tänään olin sitten Jaden kanssa harjoituksissa, palauteltiin mieleen vähä tottista. Uskoisin että Jade pärjäisi hyvin toko-kokeessa jos se vaan hetken malttaa keskittyä.

Nemin kanssa kävin sitten päivällä ihan kaksistaan lenkillä. Matkan varrella otettiin seuraamista ja muita liikkeitä. Yllättävän hyvin Nemi jaksoi keskittyä ja se alkaa oppimaan että seuraamisen jälkeen kun pysähdytään, istutaan sivulle.

Menimme myös vähäksi aikaa koirapuistoon heittelemään lumi"palloja". Ihan uusia juttuja paljastui Nemistä taas. Se meni ihan sekaisin lumi"palloista", yritti ilmasta niitä saalistaa, en olisi ikinä uskonut että Nemi tekisi niin. Siitä alkaa kaivautua hiljalleen innokas ja leikkisä koira ;) Täytyy ehdottomasti useammin käydä Nemin kanssa ulkona leikkimässä, ei pelkästään lenkillä vaan ihan kunnolla leikkimässä.