Viikonloppu vierähti meillä Helsingissä vuoden isoimmissa näyttelyissä. Jadea en ollut ilmoittanut, vähän harmittaa koska Jaden sisko oli ilmoitettu ja viime vuonnahan saimme paljon paremman arvostelun ;) Ja tänään oli Jaden kasvattajakin paikalla seuraamassa valkkarikehää..

Lauantaina Nemille tuli H.

"Rungossa oikeat mittasuhteet ja raajakorkeus.  Pitkä, jalo pää. Korvat vielä pehmeät. Kaunis kaula. Kintereet ylikulmautuneet eivätkä oikeat(?) liikkeessä. Hyvä turkki ja luusto. Eturaajat vielä epävakaat." Harry Tast, Suomi.

Tuomari sanoi, että juoksua pitää parantaa. Kyllä sen huomasin etten saanut Nemiä kunnolla juoksemaan siinä kehässä, joutui oikein vetämään perässä jottei olisi jolkotellut.


Sunnuntaina EH

"Good size, dark eyes. Need more stop. Ears could be high set. Good bite. Nice topline. Enough width. Good bone and angulation. Excellent colour and coat. Well carried tail. Free movement." Carsten Birk, Tanska.

Tuomari oli todella mukava ja katsoi koirat todella tarkkaan, etenkin hampaat. Nemistä sanoi sen, että on upea koira ja pärjää kyllä jos korvat saisi enemmän pystyyn. Juoksu onnistui tällä kertaa tosi hyvin, ei Nemistä saa yhtä nopeatempoista ravia irti kuin Jadesta, mutta juoksusta saa tasaisen. Tyytyväinen olen tähän tulokseen ja itse tuomariin. :)

Nyt jatketaan Nemin lihottamista, harjoitellaan juoksua ja seisomista.