Tänään menin molempien koirien kanssa koirakouluun kuukausien tauon jälkee. Hyvin oli liikkeet vielä muistissa koirilla.

Nemin kanssa aloitettiin ns. kokemattomien ryhmässä jossa treenataan perusliikkeitä ja kontaktia. Meillä meni todella hyvin, Nemi keskittyi, kuunteli, eikä säntäilly ympäriinsä kuten ennen. Joskus ajattelin ettei meidän tottelevaisuusharjoituksista tule mitään, mutta nyt on ajatukset taas positiiviset ja hyvinhän noista voi tulla vaikka mitä! Uskomatonta kyllä miten hyvin Nemi otti kontaktia ja seurasi. Nemikään ei nyt osoittanut minkäänlaisia merkkejä pidättyväisyydestä. Odotan kyllä ensi kertaa innolla, jos tästä lähtisimme etenemään ryhmissä ylöspäin ja pääsisimme vielä siihen kokeneempien ryhmään, jossa tällä hetkellä käyn Jaden kanssa.

Jaden ryhmässä olikin vain neljä koirakkoa paikalla. Mun mielestä oli kivat treenit, sai ohjeistusta ja neuvoa sekä oli kunnon toimintaa koko ajan. Meillä ei kauhean hyvin mennyt, ADHD-Jade oli taas vauhdissa ja sen silmissä välkkyi vain nakin palaset. Kaksi sekuntia se jaksoi olla perusasennossa kun rupesi tarjoamaan seisomista ja maahan menoa ja tassuakin tais tulla.. Ekan tauon jälkeen meni sitten vähän paremmin kun oli riehumiset riehuttu niin seuraaminenkin onnistui vierellä eikä metrin edellä.. Malttia malttia vaan Jadelle..

Treenien jälkeen menimme vielä koirapuistoon leikkimään kavereiden kanssa, eli Bellan, Terin ja Veegan!

Leikkien jälkeen ajoin vielä mun vanhempien luokse ja heitin lumikengät jalkaan ja eikun hangille, koirille vähän kuntoilua

 

PS. HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ toivottaa Jade ja Nemi