Päivitellään nyt hieman kun on taas pitkän aikaa ollu hiljaista..

Nemin lihotuskuuri on käynnissä vielä. Toivotaan että kevään näyttelyihin mennessä olisi hyvässä kunnossa.

Viime viikonloppuna Nemi pääsi(joutui) minun sukulaisten ympäröimäksi kun juhlin valmistujaisia. Miehet oli vähän pelottavia, mutta kovasti Nemi yritti haistella ja tutustua.:) Tänään lenkillä Nempsu kävi haukkumaan ja näyttämään hampaita isolle berninpaimenkoiralle. Se oli kyllä todella iso ja tumma. Ei oo kyllä Nemi ennen koirille käyny murisemaan, nyt ei uskaltanu mennä edes kattomaa. Ehkä se oli vaan se koko ja väri...

Jadelle kuuluu ihan hyvää. Juoksut on taas ohitse, mutta Jadea vaivaa nyt allergiset oireet.  Luulin nimittäin ostaneeni samaa ruokaa mitä olen aina syöttänyt, mutta nimi oli vaan vaihtunut.. Kun olin syöttänyt pussin melkein tyhjäksi kävin sitte lukemaan tuoteselostetta että mitähän siellä on, niin vehnäähän siellä!!! Ai että ottaa päähän kun Jade saanu taas kärsiä.. Nyt kohta viikon syöttänyt Jadelle vaan raakaravintoa ja Nemi saa syödä pussin tyhjäksi. Seuraavaksi luen kyllä mitä niissä nappuloissa on ennen kuin ostan mitään säkkiä kotiin.

Eipä tytöille nyt muuta. Näyttelyihin huhtikuussa, ainakin Nemin kanssa. Jade avaa avoimen luokan varmaan toukokuussa Haminassa.