Tällä viikolla ollaan käyty ahkerasti Nemin kanssa kylässä.

Nemin kanssa käytiin Mustissa ja Mirrissä ostamassa valjaat Nemille. Ostettiin säädettävät, jotta mahtuu tuon meidän pienokaisen (Jaden:D) päälle myös. Jade sai tuliaisiksi jalkapallon, joka tällä hetkellä on sille rakkain lelu. Jade nukkuu sen kanssa, vie sen melkein ruokakupillekin kun on ruoka-aika. Koko ajan myös pitäisi heittää palloa.

Sitten kävin kaverilla kylässä. Hieman Nemi stressaantui, mutta rauhottui kuitenkin yllättävän nopeasti.

Tänään menin mummin ja ukin luokse siivoamaan ja otin sitten Nemin mukaan. Se reissu meni kyllä todella huonosti. En tiedä mikä niissä pelottaa mut kertaakaan ei uskaltanut mennä luokse. Vaikka mummi otti kaapista possunkorvan niin ei siltikään Nemi luottanut niin paljon että olisi uskaltanut mennä rapsutettavaksi. Täytyy siis useammin käydä siellä kylässä.

Tekisi niin mieli ottaa aina Jadekin mukaan kun se surullisena jää aina kotiin yksin kun lähden Nemin kanssa kylään.:/ Jade niin tykkää käydä kylässä ja mielelläni sen aina otankin mukaan. Nyt pitää mennä vain Nemin kanssa jotta Jade ei ole ottamassa kaikkea huomiota ja Nemin pitää pärjätä yksin. Ja... ei kaikki välttämättä halua kahta isoa koiraa kylään:D