Noniiin, mitäs me ollaan taas puuhattu..

Viikonloppuna valkkaritreeneissä. Emmepä hirveästi mitään tehneet, lähinnä tutustuimme ryhmän uuteen jäseneen Fabuun (hmmm.. meniköhän nimi nyt oikein?!) ja sen omistajaan. Sannan kanssa näytimme miten näyttelyissä toimitaan ja sitten vähän että mitä valkkarin kanssa voisi harrastaa. Todella kiva että saimme uuden koiran ryhmään ja Fabu näytti tulevan hyvin toimeen ainakin minun koirien kanssa kun lopuksi menimme vielä juoksuttamaan koiria viereiseen metsään.

Sunnuntaina ei päästy koirakouluun kun olin aamuvuorossa ja nähtävästi pääsemme vasta kolmen viikon päästä sinne.. Ehkä ne ilmatkin on jo siihen mennessä hieman lämmenneet niin ei varpaat ja kädet jäädy. Sopii toivoa..

Tänään kävimme pitkällä aamulenkillä, tai no pitkällä ja pitkällä.. Kävelin vanhempien luokse ja leikin koirien kanssa pihalla. Mutta hyvin rauhallisesti ne kotiin käveli takaisin, että taisi tulla liikuntaa taas ihan mukavasti.

Nemin juoksuja odotellaan edelleen.. Ei oo merkkailuja vielä yhtään, mutta käytös on jotenkin paljon aggressiivisempaa ja lenkillä Nemi käy hyppimään ja pomppimaan ja haukkumaan ja ulvomaan kun tulee koira vastaan. Aggressiivisella en meinaa vihaista vaan lähinnä rajumpaa, ainakin Jadea kohtaan. Murrosikä taitaa kolkutella ovella..

Ps. Nemille on syntynyt sisarpuolia viikonloppuna, 5 tyttöä ja 1 poika!