Kuten lupasin, kävimme tänään Match Showssa. Koiria oli ihan mukavasti, isoja 30. Tuomarina meillä toimi saksanpaimenkoirien kasvattaja.  Meidän parina oli todella kaunis australianpaimenkoira, joten en todellakaan odottanut punaista nauhaa. Nemi seisoi ihan hyvin ja antoi tuomarin tutkia. Juoksussa olisin odottanut kovempaa vauhtia, mutta nätisti Nemi juoksee, ei oo ainakaan muiden koirien perässä..

Nemi sai SINISEN nauhan!

Olin kyllä erittäin tyytyväinen tuohon siniseen, koska punaisten loppukehässä emme todellakaan olisi pärjänneet, siellä oli niin paljon koiria jotka seisoivat aivan liikkumatta ja juoksivat kauniisti. Sinisten kehässä meilläkin olisi mahdollisuus menestyä

Lopulta Nempsukka oli SIN 2 !!!


Palkinnot oli TODELLA hyviä!! Palkintopussista löytyi nahkahihna, lahjakortti Kennel Rehuun, luu, ja pari pakettia koirien naksuja sekä avaimenperä. Kannatti siis osallistua!

Yksi asia jäi kyllä mietityttämään kun isojen kehään oli osallistunut mies erittäin vihaisen leonbergin kanssa.. Kehän ulkopuolella sillä oli kuonokoppa, kehään se otti sen sitten pois ja sehän meinas hyökätä tuomarin päälle ja purra sitä ihan koko ajan. Hampaita se näytti jatkuvasti heti kun tuomari meinas lähestyä. Hyvä ettei hyökänny myös omistajan kimppuun.. Miksi tuoda aggressiivinen koira tuollaiseen tapahtumaan?? Ei voi ymmärtää..