Tänään korkkasimme vuoden 2010 näyttelykauden Lappeenrannassa. Lähdimme aamulla yhdessä Sannan ja Bellan kanssa. Hyvin tuli tytöt autossa toimeen, Nemi tais lähinnä nukkua tai ainaki makasi hyvin hiljaa vaikka olimme vieraassa autossa.

Nemi yllätti mut, koska tuomari jakeli aika paljon EH ja H. En oikein tiennyt millaisista koirista se tykkäsi, mutta kiinnitti tosi paljon huomiota liikkeisiin ja koiran väriin ja kokoon. Kuten esim. komea(söpö..) uros sai H:n, koska oli todella pieni. Varmaankin samankokoinen kuin Jade. Mutta sitten taas tosi monella koiralla oli häntä korkealla ja kippurassa ja silti saivat hyvän arvostelun..

Nemi: NUO ERI, PN 4

"Oikeat mittasuhteet, sopiva luusto, oikeat pään linjat. Erinomainen pigmentti, melko kapea kallo, hieman leveäasentoiset korvat. Niukka eturinta, hieman lyhyt olkavarsi, ok takakulmaukset. Riittävä askelpituus, kovin löysä edestä" (Leni Finne, Suomi)

Tuomari oli kyllä oikein mukava nainen eikä menettänyt hermojaan kun Nemi ei millään juossut kunnolla edestakaisin.. Kolmisen kertaa jouduimme juosta kun koko ajan peitsas. Nyt pari viikkoa kokeilemme pyöräilyä Nemin kanssa että sais vähän vauhtia toho raviin.