Tänään pakkasin likat autoon ja lähdettiin ajamaan kohti Kouvolaa. Aamulla näytti sää vähän huonolta kun oli pilvistä ja kylmää, mutta onneksi pilvet siirtyivät ja aurinko tuli esiin jolloin oli todella lämmintä!!

Ilmoitin sitten Nemin mätsäriin ja Jaden juoksukilpailuun. Oli aluksi vähän huonosti organisoineet tuon ilmoittautumisen, koiria tais tulla enemmän kuin osasivat olettaa kun numerolaput loppuivat ja oli vain yksi piste johon ilmoittauduttiin. Mekin taisimme 20 minuuttia jonottaa ja olimme kyllä ihan jonon alkupäässä.

Nemi oli mätsärissa PUN. Ei päästy jatkoon, oli paljon todella hyvännäköisiä koiria! Mutta mikä parasta ja mihin oon äärimmäisen tyytyväinen niin Nemillä oli KORVAT PYSTYSSÄ!!! Ja Nemi seisoi todella hyvin ja paikallaan koko ajan. Kyllä Nemi on selvästi rennommin ulkona kuin sisällä. Innolla siis odotan ulkonäyttelyitä!! Sysmässä ollaan maneesissa, joka mua vähän (=aika paljon..) hirvittää koska eihän maneesit yleensä ole edes mitään isoja.. Ja valkkareitakin on 16 kappaletta ilmoittautunut, joka on ällistyttävän iso määrä tuollaiselle pienelle ryhmänäyttelylle.

Takaisin asiaan, eli Kouvolan reissuun. Bellalla ja Terillä meni huomattavasti paljon paremmin kuin meillä, mutta siitä lisää varmaan heidän omassa blogissa! Jade osallistui sitten juoksukilpailuun. Se oli kyllä tosi hauskaa!! Jaden matka oli 100 metriä ja viehe meni moottorin avulla eteenpäin. Ei tarvinnut paljoo houkutella lähtemään vieheen perään, Jade ampas ku salama juoksemaan! Kun viehe pysähtyi Jade juoksi vielä yhtä lujaa mun luokse takaisin On se kyllä varsinainen duracell. Toivottavasti kaikkien ajat tulevat nettiin nähtäville, olisi kiva katsoa miten kovaa muut ovat juosseet.

Tässä Teri juoksemassa!


Nemi ja Jade


Juoksukisaa


Ja mitä löysinkään!! Kevään ensimmäiset leskenlehdet.