Tänään oli aamulla erittäin aikainen herätys. Lähdimme ajamaan kohti Sysmää jo kukonlaulun aikaan. ONNEKSI en ole saanut vielä vannettani huollosta ja vaihtanut kesärenkaita alle koska tiet oli aivan peilijäässä kun lähdin ja auton ikkunatkin joutui raappaamaan. Ilma suosi eikä haitannut yhtään ajella, mitä nyt selkä vähän kärsi huonosta penkistä ja kaasujalka meinasi krampata. Autokaan ei hajonnut.

Sysmän näyttely oli isossa hevosmaneesissa, onneksi kehä oli jo heti 9 niin sai autonkin hyvin parkkiin. Myöhemmin alkoi olemaan jo vähän ongelmia parkkipaikkojen kanssa.. Hieman pelotti myös maneesin turvepohja, mutta se lähti turkista onneksi ihan vain harjaamalla pois. Kehäkin oli iso ja tuomarista tykkäsin todella paljon. Valkkareita oli paikalla yhteensä 15, narttuja hieman enemmän kuin uroksia. Tuomari tuntui todella tiukalta ja kiinnitti erityisesti huomiota niihin piirteisiin joista mäkin rankaisisin. Uroksia oli 6 ja vain YKSI sai ERI:n, muille tuli joko H tai T !! Näissä vikoja oli kippurahäntä, keltainen/ruskea väri ja iso/pieni koko. Tuomari myös mittasi todella monet koirat ja tässä vaiheessa mua kävi jo hirvittämään kun Nemihän on hieman ylikorkea, mutta kuitenkin sopusuhtainen. Nemiä ei kuitenkaan mitattu, onneksi..

Nemin tulos siis NUO EH/3

"Oikeanmallinen, feminiininen. Turhan aristellen käyttäytyvä. Keskivahva luusto. Erinomainen musta pigmentti. Koira on erittäin hämillään ja myös siksi korvat hyvin haja-asentoiset. Etuosa saisi olla voimakkaammin kulmautunut. Tarpeeksi kulmauksia takana. Vähän huolimattomat etuliikkeet. Hyvä sivuaskel, häntä, karva ja väri." (Elena Ruskovaara, Suomi)

Mä en ymmärrä mikä Nemille tuli kun se alkoi hirveästi panikoimaan tuomaria kun tuli kopeloimaan.. Ei ole koskaan ennen mun kanssa tehnyt niin, hieman ehkä jännittänyt vaan. Nyt meni kyllä niin pieleen kuin voi mennä, vaikka onhan EH siis hyvä, mutta kun olisimme voineet saada ERIn!! Oiskohan tolla aikaisin heräämisellä jotain vaikutusta, Nemi ei mun mielestä edes nukkunut autossa. Oli muutenkin tosi väsyneen oloinen ja röhnötti vaan kehän laidalla.

Seuraava koitos Haminassa toukokuun lopulla. Nyt ahkerasti mätsäreihin, eli jo heti HUOMENNA!