Tänään oli ensimmäiset agility-treenit. Oli kyllä tosi hauskaa! Meidät jaettiin viiteen pienempään porukkaat, pienistä koirista kolme porukkaa ja isoista kaksi. Sitten harjoteltiin esteitä.

Me harjoittelimme ensin hyppyä. Se meni kaikilla tosi hyvin, emme vielä ottaneet maxi-korkeudesta vaan hieman matalammalta. Kokeilimme myös putkea ja Jadehan oli siinä jo ammattilainen, vaikkakin sitä pitää vielä ohjata sinne, mutta ei tarvitse houkutella namien kanssa. Viimeisenä esteenä oli puomi ja se meni sitten kaikkein huonoiten. Jadehan pelkää aika paljon laitureita. Se menee todella varovasti ja jalat täristen aina sinne. Nyt se on oppinu olemaan rennommin porukoiden laiturilla, mutta ei se keväällä kun laituri kiinnitettiin ja silta laskettiin niin uskaltanut tulla perässä. Tuo puomihan on vielä pahempi kuin laituri. En meinannu saada Jadea millään nousemaan puomille. Tehtiin sitten niin että nostin Jaden vähän yli puolenvälin ja sitten tultiin sieltä alas. Tuon jälkeen se sitten meni hurjaa vauhtia ylös ja äkkiä alas.:D Ei meinaa saaha vauhtia pysähtymään kun on kauhea kiire alas "turvaan". A-esteen kokeilua odotan kyllä mielenkiinnolla!

Huomenna sitten koirakouluun. Onneksi kerkeää hieman hengähtää töiden jälkeen. Tänään tuli aivan liian kiire. Nätisti oli kyllä koirat ollu kotona vaikka en ole piiiitkään aikaan ollut pois kotoa yli 6 tuntia. Eipähän nuo taida kaksistaan kovin paljoa ikävöidä, tai Jade siis. Nemillä ei tuota eroahdistusta ole, se nukkuu ja makailee ihan mielellään vaikka lähtisin jonnekin Jaden kanssa.