Eilen olin Jaden kanssa siellä agility-kurssin tottis-osuudella. Ensimmäinen kerta jäi väliin kun olin töissä, mutta eipä se haitannut kun Jade osaa jo kaiken. ;D Eilen harjoittelimme seuraamista kontaktissa, niin vasemmalla kuin oikeallakin puolella. Oli kyllä todella outoa kun koira seurasi siinä oikealla, ei oikein tiennyt missä pitäisi nameja ja missä hihnaa ja Jadekin vähän väliä yritti mennä vasemmalle puolelle..

Oli myös paikallaanoloa, 30 sekuntia seisoen koiran edessä ja 15 sekuntia seisoen koiran takana. Jade pysyi todella hyvin, ei mitään moitittavaa :)

Harjoittelimme myös valssaamista, eli valssiaskelin puolen vaihtoa.

Perjantain treenit jää taas väliin kun olen töissä :( Mutta ensiviikolla maanantaina pääsemme ja perjantainaki onkin sitte koe. Mä uskoisin ettei meillä ole mitään vaikeuksia suoriutua lopputestistä. Olihan siellä koiria jotka ei todellakaan osannu yhtään mitään.. Eräs nainenkin oli kuin hihnalenkillä koiran kanssa kun otimme seuraamista kontaktissa.... Koira oli väärällä puolella ja meni siellä 1-2 metriä omistajan edellä.. hmmm.