Nolaiffari on heti kirjoittamassa treenikuulumiset kun kotiin pääsee. Ai miten niin en omista muuta elämää kuin koirat ja tietokone? Heh heh. Mutta asiaan..

Nemin kanssa taas aloiteltiin, meillä olikin vain 4 hengen porukka, eli yksityisopetusta saimme myös hieman. Perusjuttuja otimme taas, toki hieman vaikeampia juttuja kunnon koirakoulun puolelta kun kaikki olivat jo ihan tasokkaita kävijöitä. Teimme paljon käännöksiä, ensin ihan hitaasti ja sitten kunnolla porukassa niin että ohjaaja huuteli minne mennään. Paikallamakuuta otimme maassa, istuen ja seisoen. Ohjaaja kehui Nemiä ihan valtavasti kun koirat olivat istumassa paikallaan ja sitten Nemin viereinen koira päättikin nousta ja lähti Nemiä kohti. Ei nimittäin liikahtanu tippaakaan Nemi, ei siis senttiäkään!! Menin sitten samantien palkitsemaan tytön ihan loistavasta suorituksesta. Pahin häiriötekijä mitä koiralle voi tulla on että toinen koira tulee haistelemaan, ja Nemi suoriutui ihan loistavasti.

Jaden kanssa sitten toinen tunti jatkettiin. Koiria oli neljä tässäkin. :D Otettiin melkeinpä vaan samaa kuin viime viikollakin. Nyt ei tosin mietitty ihan niin kauaa että mitä tehtäis. Seuraamista, käännöksiä (meni tosi hyvin Jadella!), paikallaoloa (Jade on saanut hurjasti malttia lisää ja jaksoi pysyä) ja sitten hyppyä. Hyppy meni paljon paremmin kuin viimeksi, nyt Jade jopa hyppäsi ja kerran sain sen jäämään seisomaan paikalleen. Tuota voisi harjoitella vielä kotona niin ollaan sitten mestareita ;) Otimme myös luoksetulon, Jade pysyi paikallaan ilman pitämistä, tällä kertaa ei käynyt niin kuumana kun ei ollut kovinkaan moni koira vielä kerennyt juosta ohi. Ihan mukavasti meni treenit, mä vaan oon edelleen ihan pihalla noista toko-säännöistä ja pk-säännöistä että miten pitää toimia missäkin ja mitä saa tehdä:D

Huomenna lähdetään taas Nempsun kanssa kyläilemään uuteen paikkaan.