Tänään kävimme tukemassa eläinsuojeluyhdistyksen toimintaa osallistumalla heidän järjestämään mätsäriin. Koiria oli reilu 20 isoissa. Nemi sai PUNAISEN nauhan, mutta ei sitten menestytty loppukilpailussa. Tuomarina oli mies (jes!) ja Nemi käyttäytyi oikein mallikkaasti. Loppukilpailussa Nempsu oli sitten erittäin laiska ja sitä sai oikeasti kunnolla raahata ja siirrellä että olis seisonu hienosti. Varmaan johtu lämpimästä ilmasta, ois ehkä pitäny olla vettä tarjolla. Nemille toi vesi on kyllä äärettömän tärkee kun se heti piristyy jos saa vähän juotua. Varsinkin sisätiloissa se helposti ahdistuu ja saattaa käydä oksentamaan, pitää vaan muistaa tarjota vettä niin ei oo ongelmaa

Mätsärin jälkeen ajelin porukoille ja mentiinkin sitten rannalle uimaan. Tällä kertaa molemmat ui ihan innoissaa ja kilpaili kuka ehtii ensiksi kepin luokse. Kyllä tosta Nemistäkin se vesipeto tuli esiin. Niin innolla se haki keppiä koko ajan!

Treenailtiin myös hieman BH-kokeen osuuksia, kuten liikkeestä istu ja liikkeestä maahan, sekä seuraamista, ja täyskäännöstä vasempaan. Liikkeestä istumaan ja maahan meni oikein mallikkaasti. Tuo seuraaminen on vaan Nemiltä tosi laiskaa ja se tulee puol metriä mun takana kun ei ole hihnaa eikä nameja.

Kokeilin myös Jaden kanssa noita ja ainut mikä onnistu on seuraaminen. Jaden kontakti on tosi hyvää, mutta sitten kun pitäis alkaa toimimaan niin ei.. Ei onnistunu liikkeestä istuminen eikä maahanmeno. Jade tais jopa unohtaa mitä istu-käsky tarkoittaa kun se tarjos seisomista koko ajan.. ääähh. No onneksi meillä ei ole suunnitelmia mennä BH-kokeeseen. Treenaillaan vaan vepeä ja agilityä.