Mä kertaan nyt lyhyesti mitä ollaan tällä viikolla treenailtu. Mulla on ollu ihan hirveä kiire, sen että töistä pääsee kotiin niin jo pitää lähtä treeneihin ja sitten illalla tulee kotiin myöhään ja on melkein heti mentävä nukkumaan. Mut tällästä tää on, koiraharrastajan elämä. Kohta helpottaa kun KKS jää kesätauolle heinäkuussa niin ei ole koirakoulua ja agilitykin kestää vain heinäkuun alkuun.

Maanantaina tosiaan oltiin agilityssä josta jo kerroinkin.

Tiistaina olimme koirakoulussa. Ensin taas Nemin kanssa. Nemi sai paljon kehuja hyvästä kontaktista. Kun mä vain saisin sen seuraamaan vauhdikkaammin eikä jäljessä :(( Jaden kanssa sitten jälkimmäinen tunti. Hyvin meni meilläkin ja kontaktista tuli tuollakin kehuja:D Treenien jälkeen lähdettiin vielä pitkälle kävelylenkille valkkariporukassa. Kyllä tuli nilkat kipeäksi kun oli huonot kengät jalassa.. Tai sitten en vaan osaa kävellä:D

Keskiviikkona meillä alkoi VEPE!! Sitä olinkin odottanut ja niin tais olla Jadekin. Jade oli jo ihan kiihtynees mielentilassa kun tulin sitä ensimmäisen kerran hakemaan autolta rantaan. Otettiinkin sitten samantien veneestä hyppy täydellä matkalla. Oli se vähän sellaista pakonomaista hivuttautumista veteen, mutta sieltä se tuli kuitenkin. Otimme myös veneen haun, se ei menny ihan nappiin kun Jade pudotti köyden suusta ennen maalitolppia. Mutta kyllä se kuitenkin haki veneen ja olihan tämä vasta eka kerta tällä kaudella. Viimeiseksi harjoittelimme vientiä, tai tuontia oikeastaan. Vientiä alamme harjoittelemaan vasta sitten kun koira oikeasti tuo esineen minulle. Tuonti onnistui yhden kerran ihan täydellisesti. Ensin kokeilin palkaksi lihapullia, eli Jade tuo damin veneeseen ja saa lihapullia. No eihän se tuonu.. Ihmetteli vaan että mitä ihmettä ja kävi lätkimään tassuilla sitä patukkaa. Sitten otinkin palkaksi Jaden oman patukan, eli Jade tuo minulle vientiesineen(toinen patukka) ja minä annan palkaksi meidän oman patukan! Se onnistui ihan täydellisesti!! Ihan selvästi Jade tykkäs enemmän tosta omasta lelusta kuin lihapullista joita tungetaan joka treeneissä suuhun:D Ensi kerralla ostan kissanruokaa. ;) ja värikkäämpi patukka, kiitos. Meitä oli hyvin pieni porukka treenaamassa; kaksi lansua, neljä valkkaria ja kultsu.

Tänään kävimme näyttelytreeneissä. Mun on ihan pakko sunnuntaina ennen Haminan näyttelyä käydä Jaden kanssa lenkillä tai jossakin että sen energia ei purkaudu kehässä. Jade oli ihan ku löysä mato kun vein sen tuolla harjoituksissa "tuomarin" eteen. Se vaan tarjos peräpäätä että "rapsuta, rapsuta" ja hyppi ja pomppi ja kiehnäs. :D Voi mahoton... Nemi kyllä seiso sitten hienosti, mun pitää joku pieni kepin pala ottaa sinne kehään niin saadaan ryhdikkyyttä seisomiseen. Ja sitten Jade vastakkaiselle puolelle riehumaan jotta Nemillä ois jotain mielenkiintoista katseltavaa.

Sunnuntaina odotellessa. JÄNNITTÄÄ!!