Vepeilyä oli vuorossa tänään, kylmässä ja sateisessa säässä. Hrrr. Valitettavasti juuri kun olin pakkaamassa Jaden kamoja laukkuun niin huomasin lattialla veritahran.. Tein Jadelle pikatarkistuksen ja juoksuthan sillä oli alkanu!!! Ei auttanu ku ettiä housut Jadelle ja lähteä sitten Nemin kanssa treeneihin.


Ei toi vesipelastus kyllä Nemin laji ole. Kyllä se tykkää uida ja hakea keppiä mutta siihen se sitten jääkin. Se innostus puuttuu ihan kokonaan ja Nemi haluaisi vain haistella ja tutkia ympäristöä. Heitin sille köyttä veteen, joutu aluksi todella paljon innostaa että lähti sitä edes hakemaan. Sitten kokeilin jos Nemi hakisi veneestä köyden, eihän se halunnu edes sinne asti uida kun joku outo ihminen heilui siellä veneessä köyden kanssa. Katsotaan nyt menenkö ensiviikolla treeneihin ollenkaan vai odotanko suosiolla että Jaden juoksut loppuvat.

Ajattelin kuitenkin lähtä Nemin kanssa joku päivä hieman soutelemaan tai ihan veneellä ajamaan. Nemi ei oo vissiin kertaakaan ollu veneen kyydissä.. Jaden kanssa ollaan pari kertaa käyty mökillä minne pääsee vain moottoriveneellä.

Mukana oli 4 x valkkari, 2 x landseer, 1 x sileäkarvainennoutaja, 1 x kultainennoutaja, 1 x 4kk labradori