Eilen oli taas mukavan toiminnallinen ilta. Kävimme kävelyllä langinkosken rantapolulla ja sitten näyttelyharjoituksiin. Nemi oli taas sillä tuulella ettei huvittanu tehdä mitään. Kivempi oli vain haistella ilmaa ja katsoa muiden touhuja. Molemmat ohjaajat kehuivat paljon Nemin liikkeitä, juoksee todella kauniisti! Vielä kun saisi sen seisonnan kuntoon.

Näyttelytreenien jälkeen sitten vielä valkkaritreeneihin. Harjoiteltiin vähän agilityä, esteinä tosin vain putki ja rengas. Jade ja Nemi meni ihan innolla putkeen. Rengas oli ihan outo eikä kumpikaan siitä oikein halunnu mennä.

Jade sai myös kokeilla vähän Nemon lelua, todella isoa patukkaa. Sen jälkeen Jade ei muuta halunnutkaan kun sen patukan. Silmissäkin vaan kiilui patukan kuvat. Pakko ostaa Jadellekin oma, niin paljo se tykkäs tuosta Nemon omasta. Niin ja vesipelastuslelujakin on hankittava lisää. En tiedä oliko Nemi vai Jade kuka oli syönyt ison reiän ainoaan vepe-leluun. KIVA ja kiitos! Varmaan kyllä Nemi sen tuhosi, koska Jade tykkäsi siitäkin lelusta tosi paljon.