Viime viikolla emme olleet vesipelastus-treeneissä ollenkaan, meidän tuurilla juuri silloin oli tarjolla hukkuvan pelastamista.. Kolmen kauden aikana Jade on yhden ainoan kerran päässy kokeilemaan hukkuvaa. Ja sen yhden ainoan kerran kun olemme poissa treeneistä niin on hukkuva. ARGH!! :D

Tänään treenit ei menny kyllä putkeen.. Otin ensin vientiä, nyt oli vähän huonoa lähtemistä. Kun Jade vaan pääsee lähtemään niin se kyllä vie esineen perille asti. Taitaa olla ongelmana aika monella? Olin myös hieman ahne ja otin liian pitkää matkaa. Pitäisi melkein hioa koiralle "vie"-käsky kaaliin ja lyhyellä matkalla toistoja. Sitten metri kerrallaan menee kauemmas ja taas toistoja vaan..

Lopuilla kierroksilla otinkin vain veneenhakua. Sekin liike on alkanut nyt kunnolla takkuilemaan. Jade ei enää ole yhtä kiinnostunut veneestä kuin on ollut edellisinä kesinä. Ei lähde enää kunnolla rannalta uimaan kohti venettä, mutta tuo kuitenkin sen hyvin rantaan. Tätäkin tosiaan vaikeuttaa vielä se kun koiraa ei voi härnätä.. Nooo, ehkä tämä vain oli yksi huono treenipäivä muiden hyvien joukossa. Ei aina voi mennä nappiin kaikki :)